Home / Serveis

Serveis

Tasques domèstiques

Les tasques domèstiques són un dels serveis més sol·licitats a causa dels temps en què vivim. Sanz Sant Cugat, situada a la provincia de barcelona, li proporcionarà la persona adequada una dona de la llar tant per a un treball puntual com continuat. Així faríem qualsevol tipus de tasca com: natejar la seva llar, rentadora i planxa, compres ...

Servei de cangurs

Si vostè desitja que Sanz Sant Cugat s'ocupi de la cura del seus fills, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres i li proporcionarem cangurs altament qualificats i responsables, així podrà gaudir de la confiança de deixar l'atenció dels seus petits en les millors mans. Els nostres serveis van des de: Aixecar i ficar al llit, bany, menjars, passejades...

Atenció ancians

Tenim el personal adequat perquè l'ancià tingui les millors atencions, sempre adequats a les seves necessitats, tant en domicilis com en hospitals, donant tranquil·litat i descans tant al malalt com als familiars. A més Sanz Sant Cugat proporciona el servei de teleassistència a les persones grans, amb el que disposaran de tota la tranquil·litat, seguretat i protecció les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any.

Selecció de personal

Sanz Sant Cugat li seleccionarà a la persona que millor s'adeqüi a les seves necessitats, fins i tot quan vostè necessiti d'una persona durant tot el dia al seu domicili. Estem especialitzats en la selecció de empleades de la llar, cangur mainaderes, atenció ancians, assistència domiciliaria, classes a domicili, etc.

Classes a domicili

Sanz Sant Cugat imparteix classes de suport, cursos temàtics, intensius, idiomes, informàtica, preparació d'exàmens. Les classes són totalment individualitzades, impartides al domicili, dins d'un entorn còmode i receptiu per a l'alumne. Vostè pot decidir els horaris, amb total disponibilitat dels nostres professors.

Truqui'ns

Sol·licitud de pressupost

No dubti en fer una sol·licitud de pressupost i en breu ens posarem en contacte amb vostè.